Menu English

De zes beloftes

Wat kan een student van ons verwachten?

Een waardevol diploma, dat is wat een student van ons mag verwachten en waar we voor staan. Maar hoe doen we dat? Hogeschool Rotterdam doet een zestal beloftes aan studenten, waarmee wij goed onderwijs en een waardevol diploma garanderen.

1. We leiden je op voor het werk van morgen

We vinden het belangrijk dat jij na je studie het verschil kan maken – op de arbeidsmarkt en in de samenleving. Daarom is ons onderwijs verbonden met de beroepspraktijk van vandaag en gericht op de maatschappelijke en professionele uitdagingen van morgen.

2. Onderwijs op locatie blijft onze basis

We hebben allemaal ervaren hoe belangrijk het is om elkaar te kunnen ontmoeten. Daarom blijft persoonlijk contact en onderwijs op locatie de basis van ons onderwijsprogramma.

3. We versterken ons onderwijs online

We hebben ook geleerd wat online kan en waardevol is. Dat laten we niet los. Daarom investeren we in een online-uitbreiding van onze leeromgeving.

4. We zorgen dat jij je bij ons thuis voelt

We weten dat leren het leukste is en het beste lukt in een vertrouwde omgeving. Daarom studeer je samen met studiegenoten die je goed leert kennen en weten onze docenten wie jij bent en hoe het met jou gaat.

5. We helpen je succesvol studeren

We willen dat jij plezierig en succesvol bij ons kunt studeren. Daarom kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. We helpen je om je studieprogramma en onze (online) leeromgeving te begrijpen en staan voor je klaar als iets je studie in de weg staat.

6. We leren ook van jou

We zijn continu bezig om ons onderwijs verder te verbeteren. Daarom leren onze docenten voortdurend bij en vragen we ook aan jou wat we in ons onderwijs beter kunnen doen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen