Ga direct naar de content

Rotterdam Mainport University

University of Applied Sciences

Om in Rotterdam de beste hbo-opleidingen voor scheepsbouw, scheepvaart, havens, logistiek en procesindustrie aan te kunnen bieden, hebben de STC-Group en Hogeschool Rotterdam de handen ineen geslagen. Dat doen wij onder de naam Rotterdam Mainport University of applied sciences (RMU).

RMU beschikt over de meest up-to-date kennis, innovatieve leermiddelen en hooggekwalificeerde docenten. Elementen die garant staan voor ijzersterke hbo-opleidingen die perfect aansluiten bij de wensen van het (inter)nationale bedrijfsleven.

De RMU biedt de volgende hbo-opleidingen:

De RMU werkt nauw samen met het bedrijfsleven en verschillende brancheorganisaties. Zo zorgen wij ervoor dat de opleidingen perfect aansluiten op de actuele ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

STC-Group

De opleidingen worden aangeboden op de locatie van de STC-Group aan de Lloydstraat. Hier bevindt zich onder andere het grootste simulatorenpark ter wereld. De STC-Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. De STC-Group verzorgt aantrekkelijke en praktijkgerichte vmbo-, mbo-, en hbo-opleidingen. Ook erkende masteropleidingen, trainingen, advies en toegepast onderzoek vormen de core business van de STC-Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam. De organisatie beschikt daarnaast over diverse vestigingen in Nederland en is actief in Korea, Vietnam, Zuid-Afrika, de Filipijnen, Brazilië en Oman.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.