Menu Zoeken English

Aanbod hulp bij studiekeuze

We staan voor je klaar
26 oktober 2021

We hebben ook dit jaar weer een aanbod van activiteiten waar studiekiezers aan deel kunnen nemen als ze hulp nodig hebben bij het kiezen van een opleiding.

Workshop Studiekeuze (online)

Doelgroep: havo 4/5, vwo 5/6, mbo 4 voor- en laatstejaars en tussenjaarleerlingen die hulp nodig hebben bij hun studiekeuzeproces

De workshop is erop gericht om handvatten te krijgen zodat de leerlingen goed toegerust zijn om zich beter te oriëntereren op een studie en effectief gebruik maken van het oriëntatieproces tijdens (online of fysieke) open dagen en/of voorlichtingsactiviteiten. De handvatten kunnen een goede aanvulling zijn op het LOB-programma. 

Individuele studiekeuzebegeleiding (online)

Leerlingen die hebben deelgenomen aan een workshop studiekeuze hebben soms nog behoefte aan extra begeleiding. Zij kunnen dan nog individuele studiekeuzebegeleiding krijgen. 
Het komt ook wel eens voor dat individuele studiekeuzebegeleiding beter past bij iemand dan de workshop. Dit zal dan tijdens de intake via Studievoorlichting naar voren komen. Dan kan dit ingepland worden. 

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen