Ga direct naar de content

Studiebeurs Rotterdam 2016

12 en 13 oktober
30 mei 2016

Op 12 en 13 oktober 2016 organiseert het Rotterdamse hoger beroepsonderwijs de 8e editie van Studiebeurs Rotterdam voor vo-leerlingen en mbo-studenten. Studiebeurs Rotterdam is een beurs met een breed aanbod vanuit het hoger beroepsonderwijs in de regio.

De beurs is bedoeld als een eerste kennismaking met het hbo. De beurs richt zich dan ook voornamelijk op havo-4 en vwo-5 leerlingen. In een plenair deel worden de leerlingen ge├»nformeerd over wat studeren in het hbo is. Daarna kunnen zij kennis maken met studenten van de Rotterdamse hogescholen op de beursvloer. Het programma duurt in totaal 1,5 uur. Er is een apart programma voor vo-leerlingen en voor mbo-studenten. Studiebeurs Rotterdam vindt dit jaar plaats bij Hogeschool Rotterdam, locatie Kralingse Zoom.

De deelnemende hogescholen zijn:

Hogeschool Inholland, Hogeschool Rotterdam, EuroCollege Hogeschool, Thomas More Hogeschool en Codarts Rotterdam.

Decanen die al eerder Studiebeurs Rotterdam hebben bezocht met hun leerlingen, hebben inmiddels een vooraankondiging ontvangen. Heb je geen vooraankondiging ontvangen, maar wil je wel meer informatie over Studiebeurs Rotterdam? Stuur dan een mail naar: info@studiebeursrotterdam.nl.