Ga direct naar de content

Online ambassadeurs Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

Bekijk de opleiding vanuit de student
06 maart 2017

Hogeschool Rotterdam biedt open dagen aan, proefstuderen en bij een aantal opleidingen meeloopmomenten om kennis te maken met een opleiding. Maar toch is dat niet altijd een realistisch beeld van wat zich nu dagelijks bij een opleiding, in de klas en het lab afspeelt. In navolging van de opleiding Automotive gaan de docenten en studenten van de opleiding Biologie en Medisch Laboratorium van Hogeschool Rotterdam ook hun eigen opleiding in beeld brengen via sociale media.

De opleiding heeft inmiddels een team van 5 online ambassadeurs, uit verschillende jaren. Zij zullen regelmatig posten over hun studentenleven. Hoe gaat het eraan toe in die lessen, wat doe je, wat leer je? Maar ook wat valt tegen. Scholieren kunnen de huidige studenten volgen en een beeld krijgen van de inhoud en de sfeer bij de opleiding. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid direct vragen te stellen aan de studenten, via diezelfde social media.

De studenten zijn te volgen via:

• Facebook: BML Rotterdam
  • Instagram: BML Rotterdam