Ga direct naar de content

Twee nieuwe Ad-opleidingen

Rotterdam Academy
06 maart 2017

Per september start Rotterdam Academy, het instituut voor tweejarige praktische hbo-opleidingen van Hogeschool Rotterdam, met twee nieuwe opleidingen.

Voltijdstudenten kunnen kiezen voor een nieuwe opleiding Logistiek Management. In twee jaar worden studenten klaargestoomd voor een baan in de logistieke sector. Daarbij kan gekozen worden voor een studierichting gericht op de havens, en een studierichting die zich richt op alle andere vormen van logistiek. Denk daarbij naast logistiek via de weg en de lucht ook aan logistiek management bij webshops en ziekenhuizen.

Voor deeltijdstudenten komt er ook een nieuwe studiemogelijkheid: Sociaal Financiële Dienstverlening. Deze opleiding leidt studenten op voor een beroep waarbij hij of zij cliënten individueel of in groepen adviseert en begeleidt bij financiële problemen. Het bijzondere aan deze opleiding is dat studenten ook worden opgeleid zodat zij kunnen omgaan met sociale, maatschappelijke, culturele en persoonlijke omstandigheden.

Meer informatie over deze opleidingen is te vinden op Rotterdamacademy.nl