Bekijk de film van Managing New Retail

Een community van Ondernemerschap & Retail Management
31 maart 2022

Vanaf september start de nieuwe community Managing New Retail. Dit is een community van de opleiding Ondernemerschap & Retail Management. Studenten gaan al vanaf het eerste jaar 16 uur in de week stagelopen bij een retailer. De opleiding is dus echt gericht op de student die gelijk in de praktijk bezig wilt zijn.

Bij Managing New Retail ga je aan de slag met het toekomstbestendig maken van de retailbranche. Er wordt steeds meer online geshopt en steeds meer retailers richten zich op duurzame concepten. Hoe ga je ervoor zorgen dat bedrijven hiermee om kunnen gaan zodat zowel de consument als de retailer tevreden zijn?

Kijk hieronder de video om meer te weten te komen over de opleiding.

Kijk hier voor meer informatie over de opleiding

🍪

Welkom!