Menu English

Heel Hogeschool Rotterdam leest

Veel leesplezier
08 juni 2022

Op 30 september jl. werd het manifest* Heel Rotterdam Leest ondertekend door Rotterdamse bestuurders van kindercentra, po, vo, mbo, hbo en wo. Ook Zakia Guernina, lid College van Bestuur van Hogeschool Rotterdam, ondertekende het manifest. Inmiddels zijn er binnen de hogeschool mooie initiatieven genomen, zoals de organisatie van een schrijfwedstrijd, het plaatsen van ruilboekenkastjes, diverse leesexperimenten binnen de WERKplaats Taal en zijn verschillende leesclubs gestart.

Schrijfwedstrijd ‘Eerste Liefde’ heeft drie winnaars

Een schrijfwedstrijd in het kader van de Boekenweek is een van de eerste projecten van Heel HR Leest, een initiatief dat leesplezier wil promoten onder studenten en medewerkers. Uit de inzenders koos de jury drie winnaars. Lees het artikel met de winnende inzendingen hier.

Pak een boek uit een ruilkast op de HR

Slingers en confetti sieren de ruilboekenkast op de eerste verdieping van locatie Kralingse Zoom. Student bedrijfskunde – en schrijver – Zeyad Al Mumar had de eer de kast officieel te openen. Docent Annemieke van Dillen, de nieuwe projectleider van Heel HR Leest, nam het initiatief ervoor. Ook op andere plaatsen bij de HR kun je nu of binnenkort boeken meenemen. Lees het artikel hier.

Leesclubs

Op de Hogeschool Rotterdam zijn meerdere leesclubs, waar boekenliefhebbers bij elkaar komen om over boeken te praten. We vroegen leden van leesclubs wat hun lievelingsboek is en wat er zo fijn is aan lezen.

Voor meer informatie over Heel HR Leest: heelHRleest@hr.nl

 

* Lees hier het manifest

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen