Ga direct naar de content

Extra informatie aanmelden opleiding met decentrale selectie

Voor aankomend studenten voormalig Antillen
18 november 2016

Wanneer je je aanmeldt voor een opleiding met decentrale selectie, dan is het belangrijk dat een goed leesbare kopie van je paspoort op tijd binnen is bij Hogeschool Rotterdam. Als deze niet op tijd binnen is, dan kun je je plaats niet accepteren als deze wordt aangeboden*.

Zorg er daarom voor dat je die direct na je aanmelding verstuurt. Je kunt deze inscannen en versturen naar SSC-communicatie@hr.nl. Vermeld in je mail dat je je hebt aangemeld bij ons en voor welke opleiding je dat hebt gedaan.

De volgende opleidingen bij Hogeschool Rotterdam hebben voor het studiejaar 2017-2018 een decentrale selectie:

●             Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek
●             Chemie
●             Fysiotherapie
●             Human Resource Management
●             Industrieel Product Ontwerpen
●             Medische Hulpverlening

Aanmelden voor deze opleidingen kan tot 15 januari 2017.

Let op, voor de opleiding Verloskunde geldt ook aanmelden vóór 15 januari.

*Je krijgt via Studielink bericht of je een plaats aangeboden krijgt bij de opleiding. Krijg je een plaats aangeboden, dan heb je maximaal 2 weken de tijd om deze te accepteren in Studielink. Alléén als je je plaats tijdig accepteert, kun je met de opleiding starten. Uiteraard moet je dan ook voldoen aan de andere toelatingseisen van deze opleiding.
Als je in eerste instantie geen plaats aangeboden krijgt, bestaat de mogelijkheid dat dit op een later tijdstip alsnog gebeurt, bijvoorbeeld omdat iemand anders zijn diploma niet haalt of om een andere reden besluit niet met de opleiding te starten.