Ga direct naar de content

Digitale speeltuin

30 mei 2016

Sinds enkele maanden is de opleiding Civiele Techniek begonnen met het organiseren van een Digitale Speeltuin. De Digitale Speeltuin is bedoeld om bedrijfsleven, mbo en Hogeschool Rotterdam kennis te laten delen op het gebied van 3D-modelleren en alles wat daar bij komt kijken.

3D-modelleren is het vervaardigen van 3D bouwtekeningen. Het probleem is dat deze wereld zo snel verandert en dat we als onderwijsinstellingen niet meer alles kunnen onderwijzen, maar dat het voor studenten vaak een eye-opener is om te horen wat er in het bedrijfsleven gebeurt.

Er ontstaat op dit moment een klein netwerkje tussen studenten en het bedrijfsleven. Probleempjes worden besproken en er wordt samen naar oplossingen gezocht. Het is leuk, leerzaam en een mooie kans voor mbo-studenten om kennis te maken met het hbo.

Voor meer informatie: Rolin Rolloos