Menu Zoeken English

Congres 'coachende vaardigheden in het LOB-gesprek'

Neem deel aan de sessies
27 oktober 2021

Op 11 november 2021 en op 27 januari 2022 organiseren gemeente Rotterdam, LOB-expertisepunt, NPRZ, samenwerkingsverband ‘Samen werken aan een betere aansluiting vo-ho’ en ‘Kansrijk doorstromen vmbo-mbo’ een training ‘Coachende vaardigheden in het loopbaanproces’ voor mentoren en coaches uit vmbo, havo, vwo, mbo en hbo.

Deze training bestaat uit een regionaal congres op de locatie Academieplein van Hogeschool Rotterdam én een terugkommiddag op eigen school of een school in de buurt op 27 januari 2022. 

Het congres start met een inspirerende spreker op het gebied van keuzes maken en het brein, waarna de mentoren/coaches op praktische wijze aan de slag gaan met het onderwerp 'coachende vaardigheden' om de vaardigheden goed onder de knie te krijgen. In de middag kunnen de mentoren/coaches een verdiepende workshops naar keuze volgen.

Op de terugkommiddag werken de mentoren met een coach. Zij blikken terug op de ervaringen die zij hebben opgedaan met het loopbaangesprek in de afgelopen weken en kijken hoe zij het loopbaangesprek een goede plek kunnen geven binnen het mentoraat op hun school. 

Gaan jouw leerlingen/studenten studeren in Rotterdam en wil je ze graag nog beter helpen bij het maken van loopbaankeuzes, zoals de profiel- en studiekeuze? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze twee inspirerende en leerzame sessies.

De decanen zijn uiteraard ook van harte welkom op beide scholingsdagen. Voor deelname aan deze training wordt een kleine vergoeding van 50 euro per deelnemer gevraagd. 

Kom meer te weten en meld je aan

 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen