Studenten zamelen ruim twaalfduizend euro in voor Stichting Jarige Job

16 februari 2016

Studenten van de Associate degree-opleidingen Crossmediale Communicatie en Officemanagement hebben sinds begin dit studiejaar evenementen georganiseerd in het kader kan het vak evenementenorganisatie. Het doel van deze bijeenkomsten was niet alleen dat studenten een leerervaring op konden doen, maar ook dat het opbrengsten op zou leveren die ten goede zouden komen aan Stichting Jarige Job.

En met succes: alle evenementen die werden georganiseerd leverden samen 12.474,11 euro op. Dat werd maandagmiddag 15 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op locatie Academieplein. Het ingezamelde geld werd direct na de bijeenkomst bij ToysXL omgezet in cadeautjes die Stichting Jarige Job in haar verjaardagspakketten kan gebruiken.

356 verjaardagen

Stichting Jarige Job zorgt ervoor dat kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen, hun verjaardag kunnen vieren terwijl dat zonder hulp van de stichting niet mogelijk zou zijn. ‘Met dit geld kunnen we in totaal 356 kinderen een verjaardag bezorgen en helpen om dit grote maatschappelijke probleem aan te pakken’, aldus Huib Lloyd, initiatiefnemer van Stichting Jarige Job.

De studenten organiseerden tal van evenementen, variërend van een all-you-can-eat pannenkoekenfestijn tot aan kerstmarkten, van lifestyle-events tot de grootste feesten in samenwerking met nachtclubs.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.