Ga direct naar de content

Stembureau nr. 248 op locatie Museumpark geopend

15 maart 2017

Op woensdag 15 maart is Hogeschool Rotterdam (locatie Museumpark) voor het eerst één van de 365 officiële Rotterdamse stembureaus. Ron Bormans en Angelien Sanderman van het College van Bestuur brachten als een van de eersten vanmorgen hun stem uit.

Een aantal hogescholen in Nederland biedt plaats aan een stembureau tijdens deze Tweede Kamerverkiezingen.

Ron Bormans, voorzitter van het College van Bestuur: ‘Het is belangrijk dat ook studenten een democratisch bewustzijn ontwikkelen. Iedere stem telt, zeker in deze roerige tijden. Met een stembureau op de hogeschool willen we het voor de studenten op onze locatie Museumpark nog makkelijker maken om van hun democratisch recht gebruik te maken. En geven we aan hoe we als hogeschool hechten aan de democratische waarden die zo tekenend zijn voor ons land.’

Stembureau nr. 248 is gevestigd in het Paviljoen van Hogeschool Rotterdam, direct tegenover de ingang van metrostation Dijkzigt. Het stembureau is vandaag nog tot 21.00 uur geopend. Iedereen met een stempas voor de gemeente Rotterdam kan van het stembureau gebruik maken.

Ron Bormans Stembureau Museumpark

Stembureau Hogeschool Rotterdam Angelien Sanderman