Menu Zoeken English

Prijs voor afstudeerscriptie Elektrotechniek

22 maart 2016

Electrotechniek alumnus Arco Martinu won met zijn afstudeerscriptie 'Systeemontwerp Solar Road' de 3E-Royal SMIT bachelorprijs 2015.

Arco nam de  prijs vrijdag 18 maart in ontvangst. De prijs wordt jaarlijks toegekend door het bestuur van stichting 3 E aan vijf bachelorstudenten. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag. De scriptie van Arco had als onderwerp ‘Systeemontwerp Solar Road’ en werd door de opleiding beoordeeld met een 9. 

De jury was van oordeel dat Arco een mooi stukje ingenieurswerk afgeleverd heeft, zoals het ook door iemand van een ingenieursbureau uitgevoerd zou worden.  Het werk was volledig en compleet uitgevoerd, en uitgebreid met diverse scenario's voor opschaling. 

De prijsuitreiking vond plaats bij Smit Transformatoren in Nijmegen. De CEO van Smit reikte de prijzen uit, samen met de voorzitter van de jury, Prof. L van der Sluis (ex hoogleraar Elektriciteitsvoorziening TU Delft). 

Arco vond het maar 'wat gaaf' dat hij door de opleiding Elektrotechniek van Hogeschool Rotterdam genomineerd was voor deze prijs. Hij bedankte de opleiding en Imtech (Dynniq) voor de nominatie. Arco was overigens in goed gezelschap, want de bachelorprijzen stonden ook open voor TU bachelorstudenten. Er werden in totaal 5 prijzen uitgereikt, waarvan Arco er dus ook 1 van ontving.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.