Menu Zoeken English

Openbare les 'Zorg voor Communicatie' van lector Karin Neijenhuis

08 februari 2018

Hoe kun je personen met een communicatieve beperking ondersteunen? Kun je iemand daarbij laten rekenen op maatwerk door diverse samenwerkende professionals? Dr Karin Neijenhuis verbonden aan het Kenniscentrum Zorginnovatie laat op 15 maart zien hoe je kunt werken aan optimale zorg voor en de ondersteuning van mensen met een communicatieve beperking. Met als doel om zo hun communicatieve zelfredzaamheid te verbeteren.

In de openbare les wordt gekeken hoe je als professional ervoor kunt zorgen dat de zorg voor communicatie optimaal doorwerkt naar de samenleving, ook buiten de context van de logopedische zorg. De nieuwe rollen die hierbij voor de logopedist zijn weggelegd en wie je hierbij nog meer kunt inschakelen, komen ook aan de orde.

Doel

Tijdens de openbare les wordt een presentatie gegeven van de werkwijze van de Rotterdamse opleiding Logopedie waarbij studenten en professionals de rollen van ‘gezondheidscoach’ en ‘ondernemer’ illustreren. Als gastspreker licht Judith Bokhove (voorzitter van de commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport in Rotterdam) de behoefte aan zorg voor communicatie in Rotterdam toe.

Aanmeldingen

Aanmelden voor de openbare les kan tot 12 maart 2018. 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen