Menu Zoeken English

NSE 2016: belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van de HR-opleidingen

De Nationale Studenten Enquête is weer van start!
13 januari 2016

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is op 11 januari weer landelijk van start gegaan. De NSE is een grootschalig onderzoek, waarin jaarlijks bijna alle studenten in het hoger onderwijs worden uitgenodigd om hun mening te geven over hun opleiding en hun hogeschool of universiteit.

Studenttevredenheid is voor Hogeschool Rotterdam een belangrijke indicator om de kwaliteit van onze opleidingen en de hogeschool in zijn totaliteit te meten.

Het is belangrijk dat studenten zich thuis voelen bij Hogeschool Rotterdam en tevreden zijn over de kwaliteit die de hogeschool over de volle breedte van het onderwijs levert. De NSE geeft studenten de gelegenheid om zich hierover uit te spreken en biedt Hogeschool Rotterdam vervolgens de mogelijkheid om de kwaliteit nog verder te verbeteren.  

De enquête op Hogeschool Rotterdam loopt van woensdag 13 januari t/m zondag 6 maart. De uitkomsten zijn op 12 mei beschikbaar. Dit jaar zal er (nog) meer aandacht besteed worden aan het terugkoppelen van de resultaten en eventuele verbeterplannen aan studenten.

De Nationale Studenten Enquête valt onder de verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123. Deze stichting is een initiatief van de studentenorganisaties (ISO, LSVb) en de onderwijskoepels (HBO-raad, VSNU en NRTO). Onderzoeksbureau GfK Intomart voert de enquête uit in opdracht van Studiekeuze123.
Meer informatie vind je op www.nse.nl 

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen