Menu Zoeken English

Nieuwe samenwerkingsovereenkomst hogeschool met Havenbedrijf

07 februari 2018

Hogeschool Rotterdam, het Havenbedrijf Rotterdam en Techniek College Rotterdam zijn een nieuwe samenwerking aangegaan. Onlangs hebben zij een driejarig samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van RDM Rotterdam (de plek voor innovatie in de haven waar de maakindustrie van de toekomst vorm krijgt).

De overeenkomst is officieel per 1 januari 2018 ingegaan en getekend door Jeroen Steens, hoofd Port Development Havenbedrijf Rotterdam (links op de foto), Angelien Sanderman, lid College van Bestuur Hogeschool Rotterdam, en René Louwerse, lid College van Bestuur Techniek College Rotterdam (rechts op de foto).

Een samenwerking tussen het havenbedrijf en Hogeschool Rotterdam is niet nieuw. Al langer werken zij samen aan de ontwikkeling van RDM Rotterdam. Voor het RDM-concept is het cruciaal dat het mbo-onderwijs meedoet. Daarom is het partnership van Techniek College Rotterdam - een samenwerkingsschool van Albeda College en Zadkine - een goede toevoeging. 

Doelen

De drie partners zullen zich de komende drie jaar richten op: innovatie en nieuwe bedrijvigheid bevorderen, een inspirerende/contextrijke leeromgeving bieden voor studenten en scholieren en als laatst RDM als merk verder uitbouwen.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.