Menu Zoeken English

"Met mijn bijdrage aan Mijn HR wil ik zo veel mogelijk medestudenten helpen."

Afstudeerders werken aan doorontwikkeling app en webversie
14 juli 2021

Studenten van de opleiding Communication and Multimedia Design (CMD) studeren af bij Team StudieNet van de hogeschool, dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Mijn HR. “Ik weet zeker dat dit studenten helpt bij hun studiesucces.”

Het begon allemaal met speed dates met verschillende stagebedrijven. Studenten die op zoek waren naar een afstudeerstage konden kort in gesprek met vertegenwoordigers van die bedrijven om te kijken of er een klik was. StudieNet was één van die partijen. Ashley Penninkhof: "Michelle vertelde over haar speed date met StudieNet en daar was zo zó enthousiast over, dat ik ook heel nieuwsgierig werd.

Mijn HR is een platform (app en webversie) waarmee studenten zo gemakkelijk mogelijk de zaken rond hun studie kunnen organiseren. En dat zo veel mogelijk op één plek. Op die manier hebben ze een duidelijk overzicht van bijvoorbeeld hun weekplanning en inzicht in de voortgang van hun studie. Dat zorgt voor rust, zodat ze zich beter op hun studie kunnen focussen.

Duidelijkheid

Michelle de Vries is vooral te spreken over het inzicht in de studievoortgang. "Normaal gesproken moet je daarvoor in Osiris zijn, maar dan is het een behoorlijke puzzel. In Mijn HR heb je een heel mooi overzicht van hoe je ervoor staat. Die duidelijkheid en zekerheid is heel prettig voor studenten."

De studenten werken tijdens hun afstudeerstage bij StudieNet aan mogelijkheden die nu nog niet (volledig) in de app en webversie zijn terug te vinden.

Lees het hele artikel op de pagina van Mijn HR

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen