Ga direct naar de content

Overzicht recent toegevoegde databases

toegankelijk vanaf de Hogeschool en thuis
01 maart 2017

Recent zijn "Communicatie Intelligence Database", "EMIS Professional" en "Academia" aan ons aanbod toegevoegd.

Communicatie Intelligence Database

Communicatie Intelligence Database is een vakkennisbank voor communicatieprofessionals. De databank bevat cases en informatie vanuit de communicatiepraktijk, maar ook (wetenschappelijke) artikelen en cijfers. Modellen, stappenplannen en voorbeeldbriefings kun je ook vinden in Communicatie Intelligence. De onderwerpen beslaan het gehele communicatiegebied: van interne communicatie tot contentmarketing, van merkenbeleid tot acccountability en huisstijl. Ook vaardigheden en persoonlijke effectiviteit zijn vertegenwoordigd.

EMIS Professional

Emis geeft je een mix van analyse, data en nieuws over bedrijven, markten en landen. De inhoud komt van macro-economische experts, bekenden marktonderzoeksbureau's en gezaghebbende nieuwsleveranciers. Door dit te combineren levert EMIS een overzicht van alle opkomende markten vanuit meerdere gezichtspunten.

Academia: beeld en geluid

In Academia vind je audiovisueel materiaal uit de archieven van Beeld en Geluid, speciaal geselecteerd en geschikt gemaakt voor hoger onderwijs en wetenschap. Wekelijks wordt historisch en actueel televisie-, radio- en filmmateriaal aan de online collectie toegevoegd.