Extra online content

Tijdelijk toegang tot videocollecties, naslagwerken, e-books en meer
30 juni 2020

Diverse uitgevers stellen momenteel hun content tijdelijk gratis beschikbaar: e-books, video's, tools en naslagwerken over techniek, chemie, gezondheidszorg, business, etc. Hieronder vind je een overzicht van alle extra content die we toegankelijk hebben gemaakt. Deze pagina wordt geüpdatet zodra er nieuwe content beschikbaar komt!

Nieuwe databanken

met gratis e-books, video's en lesmateriaal

Alexander Street

Online videoplatform. Trial toegang tot de collecties Behavioral and Mental Health Online en Nursing and Mental Health in Video: A Symptom Media Collection. Relevant voor docenten en studenten social work en gezondheidszorg. Toegang t/m 31 juli.

• Doorzoekbaar via START

Open databank

Bestaande databanken

met tijdelijk extra content

Academic Search Ultimate

EBSCOhost heeft t/m 31 juli ons abonnement op Academic Search Complete geüpgraded naar Ultimate. Ten opzichte van Complete bevat Ultimate:

• meer actieve peer reviewed full-text tijdschriften.
  • meer actieve full-text tijdschriften die in citatie indexen Scopus en Web of Science opgenomen zijn.
  • meer actieve full-text tijdschriften die in onderwerpindexen als SciFinder , PsycINFO, Ei Compendex en EMBASE opgenomen zijn.
  • meer internationale content met full text tijdschriften uit Europa, Noord Amerika, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns Amerika

JSTOR

• JSTOR biedt de komende maanden toegang tot al hun onderwerpscollecties. Tevens heb je toegang tot duizenden e-books.
  • Doorzoekbaar via START.

Overige content

Uiteraard zijn er nog veel meer uitgevers die momenteel verruimde toegang bieden tot hun content. Kom je als docent iets tegen dat interessant is voor een opleiding? Neem dan contact op met de mediatheek en we zullen onderzoeken hoe we dit kunnen faciliteren.