Menu Zoeken English

Boetevrij boeken inleveren

vanaf 24 juni t/m 19 juli
25 juni 2019

We zijn momenteel druk bezig met de overstap naar een nieuw zoeksysteem. Hiervoor hebben we graag zoveel mogelijk boeken terug op de plank. Vanaf 24 juni tot en met 19 juli kun je daarom je boeken zonder boete inleveren bij de mediatheek.

Wat moet ik doen?

Lever, tussen 24 juni en 19 juli, je boeken in bij één van onze locaties. Maakt niet uit welke. Ben je op dat moment te laat met inleveren, krijg je hier geen boete voor.

Wat als ik al een boetebedrag heb uitstaan?

Bestaande boetes blijven staan. Ze worden echter niet hoger. Je kunt ze betalen via de "PinStation" in de mediatheek. Neem hiervoor je collegekaart en je bankpas mee.

Let op: wanneer je een brief hebt ontvangen met factuur voor niet-ingeleverde boeken, betaal dan geen boete via de PinStation! Ga direct naar een mediatheekbalie en laat een medewerker je boeken innemen en de boekvergoeding(en) weghalen.

Hoe kan ik nagaan wat ik geleend heb?

Ga naar de mediatheekcatalogus en klik linksonder op "Mijn gegevens". Hier kun je zien wat je geleend hebt en of je een boete hebt uitstaan. Je kunt hier ook je boeken verlengen wanneer je ze in de zomervakantie nodig hebt.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.