Master in Logistics Management vanaf september 2018 gesubsidieerd door de Nederlandse overheid

07 juni 2018

De Master in Logistics Management van Hogeschool Rotterdam Business School gaat vanaf september 2018 overheidssubsidie ontvangen. Dit betekent dat Nederlandse en Europese studenten het reguliere collegegeldtarief van € 2,060 betalen om dit studieprogramma te volgen.*

Vraag naar professionele masters 

Tot voor kort waren er maar enkele hbo masterprogramma’s die subsidie ontvingen van de overheid, omdat het aanbieden van een masterprogramma werd gezien als een taak voor universiteiten, en niet voor hogescholen. De vraag naar professionele hbo masters neemt echter de laatste jaren steeds verder toe in Nederland, en de Nederlandse overheid heeft besloten tot uitbreiding van de mogelijkheden voor hogescholen om professionele masters aan te bieden. 

Relevant programma

Als onderdeel van dit nieuwe beleid hebben hogescholen nu de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor hun masterprogramma’s. Hogeschool Rotterdam Business School heeft de mogelijkheid aangegrepen om subsidie aan te vragen voor haar masterprogramma in Logistics Management. Het studieprogramma is met name relevant voor de regio Rotterdam-Rijnmond en de Business School wil het programma toegankelijker maken voor Nederlandse studenten. 

Mooie kans

De aanvraag is goedgekeurd en het masterprogramma ontvangt vanaf september 2018 subsidie. Hogeschool Rotterdam Business School is blij met dit besluit. De Business School biedt al vele jaren masterprogramma’s aan, maar niet eerder gesubsidieerd. Het feit dat de Master in Logistics Management nu overheidssubsidie ontvangt biedt Nederlandse en Europese studenten een mooie kans om hun studie bij Hogeschool Rotterdam Business School voort te zetten, nadat ze hun bachelorprogramma hebben afgerond. 

Meer weten?

Meer informatie over de Master in Logistics Management vind je op de opleidingspagina, er zijn ook regelmatig informatieavonden over de masterprogramma’s van de Hogeschool Rotterdam Business School. 

*Studenten van buiten de EER betalen nog steeds het instellingstarief, omdat de Nederlandse overheid het onderwijs aan niet-EER studenten niet subsidieert.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.