Onderzoeker Onno Helder vlogt over dromen voor de toekomst

11 juli 2017

Verschillende deelnemers aan het programma 'Leadership Mentoring in Nursing Research' (LMNR) hebben een video opgenomen om zichzelf en hun ideeën meer zichtbaar te maken. Eén van hen is docent-onderzoeker Onno Helder.

Docent-onderzoeker Onno Helder, tevens verpleegkundige in het Erasmus MC, vertelt over het onderzoek dat hij doet en de samenwerking tussen het ziekenhuis en de hogeschool. Kenniscentrum Zorginnovatie is een belangrijke spil hierin en brengt studenten, docenten, onderzoekers en verpleegkundigen bij elkaar. De vraag vanuit het Erasmus MC, wordt onder andere aangepakt bij de minor Zorgtechnologie, waar studenten van verschillende opleidingen samenwerken. 

Over het leiderschapsprogramma

Leadership Mentoring in Nursing Research ondersteunt twaalf gepromoveerde verpleegkundig onderzoekers in de verdere ontwikkeling van hun leiderschaps- en onderzoekscompetenties. Het tweejarig leiderschapsprogramma is ontwikkeld in het kader van het ZonMw-programma Tussen Weten en Doen, dat inzet op uitbreiding van het aantal onderzoekers en een betere omgeving voor het doen van verpleegkundig wetenschappelijk onderzoek bij universiteiten. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.