Ga direct naar de content

FLOW aanwezig bij de Nationale Special Educational Needs (SEN) conferentie

18 september 2015

Op woensdag 16 september vond de Nationale SEN conferentie plaats. Deze conferentie stond dit jaar in het teken van Passend Onderwijs.

Passend Onderwijs probeert zoveel mogelijk recht te doen aan de diversiteit van onderwijsbehoeften. Maatwerk voor leerlingen is één van de belangrijkste uitgangspunten. De Nationale SEN conferentie probeert daarmee de kennis en kunde van onderwijsprofessionals (onder andere docenten, intern begeleiders, zorgcoördinatoren, ambulant begeleiders en orthopedagogen) te vergroten en tools voor de dagelijkse onderwijspraktijk aan te bieden.

Projectcoördinator Kim Bul (MSc) was aanwezig op dit congres en heeft diverse lezingen bijgewoond met onderwerpen zoals het inzetten van ICT-hulpmiddelen binnen het onderwijs en het werken met zorgtechnologie bij autisme. Tevens werd FLOW, tijdens de lezing die verzorgd werd door Kim Bul (MSc), als veelbelovend project genoemd voor jongeren met autisme binnen Passend Onderwijs. De opkomst was groot, dit gaf aan dat er in ieder geval veel interesse is voor innovatie binnen het onderwijs.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.