Ga direct naar de content

Lector Maaike Lycklama in jury Bachelor Award

Hogeschool Rotterdam Bachelor Award 2015
17 augustus 2015

Ook dit jaar reikt Hogeschool Rotterdam de Bachelor Award uit. Dit jaar maakte lector Maaike Lycklama à Nijeholt van Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap deel uit van de jury. Het was aan de jury om uit de voorgedragen studenten drie kandidaten te nomineren. Uit deze genomineerden zal het publiek tijdens de opening van het schooljaar op 2 september een winnaar kiezen.

Zoals ieder jaar werd ook dit jaar de jury met veel zorg gekozen door het College van Bestuur. Naast lector Maaike Lycklama à Nijeholt bestond de jury uit Josine Meurs, gemeente Rotterdam (Onderwijs), Hester Thoen, winnares vorig jaar, Bram Wondergem (docent instituut voor Lerarenopleidingen) en Brian van der Sluijs, voorzitter SG CMR.

De 'Hogeschool Rotterdam Bachelor Award' is een studentenprijs die wordt uitgereikt aan een student die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Aan de toekenning zijn wel criteria verbonden. Zo moet de prestatie van innovatieve aard zijn en moet er een directe relatie zijn tussen de onderwijsprestatie en de maatschappelijke omgeving van de Hogeschool.

Van elke genomineerde zal een filmpje gemaakt worden. Tijdens de opening van het nieuwe schooljaar, op 2 september aanstaande, zal de winnaar gekozen worden. Het publiek kan tijdens het evenement stemmen op hun favoriet. De prijswinnaar ontvangt een mooie geldprijs.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.