Ga direct naar de content

IBK en KcIO nieuwe leden ABIS

08 oktober 2015

Hogeschool Rotterdam is lid geworden van de Academy of Business in Society. Peter Karstel, directeur van Instituut Bedrijfskunde (IBK) en Guy Bauwen, programmadirecteur van Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap (KcIO), sluiten zich beiden aan bij dit netwerk van bedrijven en academische instellingen.

Ter gelegenheid van deze nieuwe lidmaatschappen bracht director Relationships & Communication van ABIS, Gordana Kierans, vorige week een bezoek aan Rotterdam. Zij werd welkom geheten met een lunch, gevolgd door een presentatie van mevrouw Kierans. Tijdens de vergadering gaf Ron Ainsbury van KcIO een korte toespraak waarin hij de waarde van het lidmaatschap ABIS benoemde.

De Academy of Business in Society (ABIS) is een wereldwijd netwerk van meer dan 130 bedrijven en academische instellingen. Door het delen van kennis werken zij aan een duurzame relatie tussen bedrijfsleven en samenleving in de toekomst. Dit doen zij door het verrichten van onderzoek, educatie, beleid en zakelijke inzichten.

Onderzoekers of docenten die meer willen weten over het lidmaatschap bij ABIS kunnen contact opnemen met Robert Bouwhuis of Maaike Klootwijk van IBK of Ron Ainsbury van Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap.

Foto: Gordana Kierens vertelt aan belangstellenden van Hogeschool Rotterdam meer over ABIS. 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.