Ga direct naar de content

Studenten Hogeschool Rotterdam winnen ‘Financial Case Competition Award 2016’

25 mei 2016

Op donderdag 19 mei 2016 organiseerde Financials For Financials (FFF) in samenwerking met Hogeschool Rotterdam en Haagse Hogeschool de Financial Case Competition Award 2016.

Aan de competitie namen 2e-, 3e- en 4e-jaars studenten van de opleidingen Bedrijfseconomie en Accountancy deel. Na een voorronde selecteerden vier teams, twee van elke hogeschool, zich voor de finaleronde. Slechts enkele uren kregen de teams de tijd om een zeer actuele case van één van de FFF-leden op te lossen. Hun aanbeveling presenteerden zij aan publiek en vakjury, waarna een vragenronde volgde.

Het team van de Hogeschool Rotterdam, bestaande uit de 2e jaars studenten Jordy van der Vlies, Tiana Schipper, Lars Vonk en Fidan Morina, ging er uiteindelijk met de hoofdprijs van € 500,- vandoor. Alle finalisten kregen eveneens een gratis studentenlidmaatschap voor FFF van een jaar uitgereikt.

Rond deze finaledag werd eveneens het congres ‘Financial Quality Award 2016’ georganiseerd. Drie sprekers, waaronder IFM-docent Matthijs Glerum, vertelden vanuit hun eigen vakgebied over het FFF 2016 thema ‘Groei’.

Hogeschool Rotterdam was gastheer van deze competitie. Dit jaar was het voor het eerst dat Financials For Financials een casecompetitie organiseerde. Vanuit Hogeschool Rotterdam waren Instituut Financieel Management en Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap betrokken bij de organisatie van dit businessevent

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.