Ga direct naar de content

Guy Bauwen innovatie-expert op KvK 'Dag van de Innovatie'

29 september 2016
02 oktober 2016

Dit jaar was het voor de tweede keer dat de Kamer van Koophandel op 29 september de Dag van de Innovatie organiseerde. Lector Guy Bauwen was gevraagd als expert deel te nemen aan het programmaonderdeel The Exptert Den in Rijswijk en reikte aan het einde van de dag de prijs uit aan de winnaars van de Studentenchallenge.

In The Expert Den kregen ondernemers de kans hun plannen aan een panel van innovatie-experts te pitchen. Guy Bauwen beoordeelde als panellid de plannen en gaf tips en adviezen. Aan het einde van de dag mocht Guy de winnaars van de Studentenchallenge bekend maken. In de Studentenchallenge toonden studenten hoe zij een ondernemersuitdaging aanpakten. De eerste prijs in de regio Zuidwest-Nederland ging naar het team van Solutionwise van Hogeschool Rotterdam voor het advies dat zij uitbrachten aan RotterZwam.

De Dag van de Innovatie is een initiatief van de Kamer van Koophandel. Het evenement vond in Eindhoven, Amsterdam, Rijswijk, Drachten en Enschede tegelijkertijd plaats. Ondernemers die met hun onderneming willen innoveren kunnen op deze dag zich laten inspireren door trends, hen laten adviseren en netwerken.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.