Menu Zoeken English

Jeroen Oversier nieuwe directeur Instituut voor Gezondheidszorg

13 november 2017

Het College van Bestuur heeft Jeroen Oversier benoemd als directeur van het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG). Jeroen zal per 1 januari 2018 in zijn nieuwe functie starten. In de eerste maand zal Hans van der Moolen zijn werkzaamheden aan hem overdragen en nog een aantal projecten afronden.

Jeroen Oversier werkt sinds 2004 bij Hogeschool Rotterdam. In de afgelopen zes jaar heeft hij leiding gegeven aan het Instituut voor Sociale Opleidingen (ISO). Onder zijn leiding heeft het instituut een grote verandering doorgemaakt. Dat heeft onder andere geleid tot een hogere waardering van studenten én het werkveld. Jeroen zal in de week voor de kerstvakantie afscheid nemen van ISO.

Vacature

Door de benoeming van Jeroen Oversier als directeur van IvG, ontstaat er per 1 januari 2018 een vacature voor de functie van directeur van het Instituut voor de Sociale Opleidingen. De wervingsprocedure zal op korte termijn, zowel intern als extern, in gang worden gezet. Het profiel en de selectieprocedure zal in samenspraak met een nog te formeren selectiecommissie en de IMR worden opgesteld. Het streven is om de vacature uiterlijk per 1 mei 2018 vervuld te hebben. Het CvB zal in overleg met het managementteam van ISO de invulling voor de tussenliggende periode bepalen.

Hans van der Moolen nog werkzaam tot 1 februari

Het College van Bestuur is Hans van der Moolen zeer erkentelijk dat hij in de afgelopen periode de bereidheid heeft getoond om zijn pensionering uit te stellen. Hans zal de komende tijd op verzoek van het CvB nog werkzaamheden verrichten in het kader van Medical Delta. Het officiële afscheid van Hans zal plaatsvinden op 1 februari 2018.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.