Introductieweek 2018

kennismaken met opleiding en studentenverenigingen
17 augustus 2018

Op 27 augustus start bij enkele opleidingen de introductieweek. Andere opleidingen starten later met hun introductieprogramma. Aankomende studenten kunnen in deze periode kennismaken met hun opleiding, studiegenoten en docenten in een ongedwongen sfeer. Iedere opleiding pakt dit anders aan, passend bij het karakter en richting van de opleiding. Op 20 augustus begint de Eurekaweek waarin de verschillende studentenverenigingen zich presenteren.

Startende studenten aan de hogeschool, die benieuwd zijn wat hun opleiding in petto heeft in de introductieweek, kunnen kijken op studiestart (zie onder, alleen toegankelijk voor ingeschreven studenten) voor alle informatie om het schooljaar goed te beginnen.

Studentenverenigingen

Op 20 augustus begint de Eurekaweek van de Erasmus Universiteit. Tijdens deze week is er onder andere een rondleiding over de campus van de Erasmus Universiteit, wordt de stad Rotterdam goed in beeld gebracht en presenteren alle Rotterdamse studentenverenigingen zich.