Introductieweek 2017

16 augustus 2017

Op 21 augustus start bij de meeste opleidingen de Introductieweek. Tijdens deze week kun jij als aankomend student op een gezellige ontspannen manier kennis maken met de nieuwe opleiding en je kunt je studiegenoten en docenten leren kennen in een ongedwongen sfeer in de bruisende ambiance van jouw studentenstad Rotterdam. Iedere opleiding pakt dit anders aan, passend bij het karakter en richting van de opleiding.

Meer weten?

Start jij dit jaar aan onze hogeschool, ben je inmiddels benieuwd geworden naar wat jouw opleiding voor je in petto heeft in de introductieweek? Ga dan naar hint.hr.nl/studiestart voor alle informatie om het schooljaar goed te beginnen.

Studentenverenigingen

In deze week begint ook de Eurekaweek van de Erasmus Universiteit. Tijdens deze week leer je niet alleen een aantal studiegenoten kennen, maar krijg je ook een rondleiding over de campus van de Erasmus Universiteit, je krijgt een goed beeld van de stad Rotterdam en je leert bovendien de studentenverenigingen kennen.