Ga direct naar de content

HRM-ers winnen International Business Planning Competition University of Greenwich

17 mei 2016

Op 11 mei hebben Dorien Groeneweg en Milou Grijping, twee HRM-studenten van Hogeschool Rotterdam, in Londen de finale gewonnen van de Business Planning Competition, georganiseerd door de University of Greenwich. Met hun ondernemingsplan 'De Plek Rotterdam' hebben ze naast een award ook een geldbedrag van 5000 pond gewonnen om in hun onderneming te investeren.

Van de ruim 700 deelnemers zijn uiteindelijk 12 teams geselecteerd voor de finale. Naast Milou en Dorien waren van de HRM-opleiding ook Rosalynn de Graaff, Pieter van den Eijnden en Willemijn den Boer door. De overige deelnemers bestonden uit voornamelijk economie/bedrijfskunde studenten met een master of Phd titel, waarvan sommigen al een onderneming hadden. 

Al onze studenten hebben een top prestatie geleverd door hun business plan te verdedigen ten overstaan van 6 juryleden (bestaande uit bijzonder rijke ondernemers) en hun plan in 90 seconden te pitchen voor een zaal van 100 man. De studenten hebben meerdere complimenten ontvangen voor hun gedrevenheid, zelfvertrouwen en kracht waarmee ze hun ondernemingsplan in het Engels wisten te verdedigen.

Dit was de tweede keer dat de opleiding HRM meedeed aan deze competitie en de uitnodiging om volgend jaar weer mee te doen hebben zij weer op zak. Bekijk de site waarvoor het winnende ondernemingsplan werd gemaakt.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.