Ga direct naar de content

Hogeschool doet mee in Rotterdam Summer School

24 maart 2016

Op woensdag 23 maart vond in het Erasmus University College de lancering van de Rotterdam Summer School plaats.

Rotterdam Summer School is een  online platform voor summer courses vanuit het hoger onderwijs in Rotterdam. Het is een gezamenlijk intiatief van de Erasmus Universiteit, Rotterdam Partners en het Student Hotel. Vanuit Hogeschool Rotterdam zijn de Willem de Kooning Academy en het Instituut voor Commercieel Management hierbij aangehaakt. De partijen bieden gezamelijk meer dan 25 courses aan, voor zowel studenten als professionals. De summer course International Marketing and Logistics is op dit platform een van de best lopende cursussen van het moment.

Internationaal op de kaart

Met de lancering van Rotterdam Summer School zet de stad zich internationaal op de kaart als aantrekkelijke summer school bestemming. Rotterdam speelt daarmee in op de groeiende populariteit van summer schools.