Ga direct naar de content

Havenbedrijf en Ahoy Rotterdam gaan samenwerken op RDM Rotterdam

Exploitatie RDM Events vanaf januari 2016 in handen van Ahoy
30 oktober 2015

Op dinsdag 27 oktober zijn Ahoy Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam tot overeenstemming gekomen over samenwerking op RDM Rotterdam. Per 1 januari 2016 zal de exploitatie van de evenementen in de Onderzeebootloods en Congrescentrum op RDM door Ahoy worden gedaan.

Dit past in het beleid en de strategie van beide organisaties. Zo beoogt het Havenbedrijf samen met partner Hogeschool Rotterdam om RDM verder te ontwikkelen met sterke Rotterdamse partners. Voor Ahoy is de exploitatie een nieuwe en door haar historie ook logische aanvulling op de bestaande accommodatie. Ahoy is toonaangevend op het gebied van evenementen en brengt de nodige expertise in om dit onderdeel op RDM verder te ontwikkelen. Het Havenbedrijf Rotterdam blijft verantwoordelijk voor de gebiedsontwikkeling, het aantrekken en behouden van innovatieve bedrijven en draagt samen met Hogeschool Rotterdam zorg voor het totaalconcept van RDM Rotterdam.

Collegelid Angelien Sanderman van Hogeschool Rotterdam: "Als een van de initiatiefnemers van RDM Rotterdam begrijpen wij als geen ander dat een Rotterdamse partner als Ahoy ook perspectief ziet in het kansrijke RDM. De afgelopen tijd hebben wij samen met het Havenbedrijf RDM verder uitgebouwd tot een broedplaats voor onderwijs en innovatie. We gaan binnenkort met de betrokken partijen om de tafel zitten om af te stemmen hoe de samenwerking concreet gestalte krijgt.

Lees het volledige persbericht van Havenbedrijf Rotterdam en Ahoy.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.