Menu Zoeken English

Ga de uitdaging aan met ons

Hogeschool Rotterdam werkt aan de wereld van morgen
21 december 2018

2018 was een jaar waarin Hogeschool Rotterdam betekenisvolle stappen heeft gezet om met het onderwijs en onderzoek nog beter aan te sluiten bij de ontwikkelingen in Rotterdam en op de arbeidsmarkt. Onze professionals zijn bepalend voor onze successen. Wij blijven deze lijn doorzetten. Doe jij mee?

Misschien sta jij op het punt in je carrière dat je weet wat je wilt. Jij wilt jezelf professioneel en persoonlijk uitdagen. Iets betekenen voor een volgende generatie professionals in een sterk veranderende werkomgeving. Een werkomgeving waar onder andere digitalisering, duurzaamheid en internationalisering grote impact hebben op het toekomstig beroepenveld. Bij Hogeschool Rotterdam zijn we op zoek naar nieuwe professionals die begrijpen dat veranderingen in de wereld en werkveld ook veranderingen voor het onderwijs betekenen.

Hogeschool Rotterdam leidt professionals op voor de wereld van morgen. Voor de professionals van nu die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière biedt een baan als docent, onderzoeker, ondersteuner of manager bij de Hogeschool Rotterdam unieke kansen. Werken binnen een ambitieuze omgeving met 39.000 studenten en bijna 4000 collega’s. Meer dan 100 nationaliteiten werken en studeren bij ons met veel plezier en voldoening, met de stad Rotterdam als laboratorium. We delen dezelfde drive: wij zijn hier elke dag om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen en aan de stad Rotterdam.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen