Menu Zoeken English

Els de Bock nieuwe directeur Instituut voor Lerarenopleidingen

11 april 2017

Het College van Bestuur is verheugd Els de Bock te kunnen benoemen als directeur van het Instituut voor Lerarenopleidingen, na een gelijktijdig interne en externe procedure. Zij zal per 1 juni 2017 in haar nieuwe functie starten.

De eerste maand zal zij het inwerken in haar nieuwe functie combineren met het overdragen van haar huidige verantwoordelijkheid, die van onderwijsmanager van de opleiding Verpleegkunde. De medezeggenschapsraad van het Instituut voor Lerarenopleidingen steunt de unanieme voordracht van de selectiecommissie, bestaande uit vertegenwoordigers van de medezeggenschapsraad, het managementteam van het instituut, twee directeuren en het College van Bestuur.

SInds 2012 heeft Els de Bock leiding gegeven aan de opleiding Verpleegkunde. Onder haar leiding heeft deze opleiding kwalitatief grote stappen gezet. Dat heeft onder andere geleid tot een hogere waardering van studenten én het werkveld. Zij is de laatste jaren ook actief betrokken bij verschillende hogeschoolbrede projecten, zoals het project Studiesucces, met een uitwerking voor Verpleegkunde, en zij heeft geschreven aan het invloedrijke rapport ‘doorstroom mbo-hbo’. Voorafgaand aan haar dienstverband bij de hogeschool is Els onder andere werkzaam geweest bij de Politie Rotterdam-Rijnmond, als plaatsvervangend districtschef. 

Wij wensen Els veel succes met haar nieuwe uitdaging!

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen