Menu Zoeken English

Dag van Praktijkgericht Onderzoek: zaaien en oogsten

05 juli 2016

Op 22 september organiseert Hogeschool Rotterdam de tweede editie van de Dag van Praktijkgericht Onderzoek. De dag is bedoeld voor medewerkers en studenten die onderzoek doen, willen gaan doen of praktische tips willen krijgen om de resultaten van onderzoek in het onderwijs te integreren.

Hogeschool Rotterdam laat tijdens de bijeenkomst de opbrengsten van recent onderzoek zien. Er zijn korte inspiratiesessies waar studenten en onderzoekers projecten tonen waarbij de inbreng van de verschillende kenniscentra en opleidingen zichtbaar is. Tevens wordt getoond hoe eindproducten van projecten in de praktijk en het onderwijs worden ingezet.

  • Lectoren Patricia Vuijk en Paul Rutten laten tijdens één van de lezingen zien hoe kennis over gaming, jongeren en autisme bij elkaar komen in het project FLOW
  • Robert Jan de Boer, lector Aviation Engineering bij de Hogeschool van Amsterdam, vertelt deze middag het belang van samenwerking in de lucht- en ruimtevaarttechniek. 
  • Tom Egbers is de dagvoorzitter en vertelt meer over crossovers in de sport.
  • Angelien Sanderman, lid van het College van Bestuur, sluit de dag af. Zij geeft haar visie op de positionering van het praktijkgericht onderzoek aan Hogeschool Rotterdam, onder andere in relatie tot de Nationale Wetenschapsagenda.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen