Menu Zoeken English

Angelien Sanderman verlaat Hogeschool Rotterdam voor nieuwe uitdaging

08 maart 2018

Angelien Sanderman, lid van het College van Bestuur, heeft besloten om de hogeschool in september te verlaten. Na een bestuursperiode van vier jaar kiest zij voor een nieuwe uitdaging. Samen met haar echtgenoot gaat zij het door hem gestarte bedrijf Health Coach Program verder uitbouwen. Angelien heeft de medewerkers van de hogeschool vandaag geïnformeerd over haar vertrek.

De Raad van Toezicht betreurt haar besluit, maar heeft waardering voor de afweging die Angelien heeft gemaakt en begrip voor haar uiteindelijke keuze. Zij zijn haar zeer erkentelijk voor de bijdrage die zij als bestuurder en als persoon heeft geleverd aan de verdere ontwikkeling van onder andere het technisch onderwijs, de samenwerking tussen onderwijs & onderzoek, de toekomst van het deeltijdonderwijs en de strategie van de hogeschool. Angelien blijft tot september volledig werkzaam als lid van het College van Bestuur.

Op korte termijn wordt de procedure gestart voor de invulling van de vacature van Collegelid die met het vertrek van Angelien Sanderman ontstaat.

Haar persoonlijke toelichting aan haar collega's is in de bijlage te lezen.

Foto: Frank Hanswijk

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen