Menu Zoeken English

Al veel aanmeldingen voor aftrap van het nieuwe collegejaar

07 juli 2021

Het aantal aanmeldingen voor de Jaaropening 2021-2022 gaat hard. In korte tijd hebben een kleine 800 medewerkers en studenten zich aangemeld voor het online evenement op dinsdag 31 augustus.

Het thema van de Jaaropening is ‘ONZE KRACHT, leiderschap is van ons allemaal’. Iedereen neemt tenslotte wel eens het heft in handen om een doel te bereiken. In aanloop naar de opening van het nieuwe collegejaar duiken de studenten en alumni die op bovenstaande foto staan geregeld op via de kanalen van de hogeschool. Zij vertellen wat hun kracht is. Hoe zij leiderschap hebben getoond tijdens hun studie.

Baltovenaar

Op dinsdag 31 augustus zelf wordt de aftrap letterlijk en figuurlijk verricht door baltovenaar Soufiane Touzani. Hij vertelt niet alleen een inspirerend verhaal over zijn kracht, maar trekt uiteraard ook de trukendoos open om met een bal zijn freestyle skills te laten zien.

Vervolgens begint het officiële programma dat wordt gepresenteerd door studente Quinty Grootfaam en bestuursvoorzitter Ron Bormans. Uiteraard worden ook dit jaar weer de winnaars van de Student Awards, Overtref Jezelf Beurs en Docent-onderzoeker van het jaar bekendgemaakt. Wat is hun kracht?

Aansluitend kun je je laten inspireren door een bomvol online festivalprogramma. Er zijn podcasts, lezingen, workshops en talkshows over allerlei actuele onderwerpen zoals Artificial Intelligence, Student Voice, duurzaamheid en leiderschap. En nog veel meer.

Meld je aan

Heb jij je nog niet aangemeld? Ga dan snel naar hr.nl/onzekracht.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen