Ga direct naar de content

RDM Rotterdam

Wij zijn hier te vinden

RDM Rotterdam

RDM-kade 59 3089 JR Rotterdam

Route

Hoe kan je deze locatie bereiken?

Met het openbaar vervoer

Voor studenten en medewerkers is er de bootverbinding met de Waterbus (Aqualiner) die vertrekt vanaf de st Jobshaven. Studenten reizen gratis op vertoon van hun studentenkaart. Medewerkers kunnen het bedrag terugkrijgen via een reiskostendeclaratie. Vanaf metrostation Zuidplein rijdt bus 68 naar de Heijplaat. Stap uit bij de laatste halte en loop rechts onder de poort door. Aan de linkerkant zit het RDM-gebouw. Ook bus 71 rijdt naar de Heijplaat en stopt voor de deur.

Bekijk je reistijd met het ov

Met de auto

Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat. Volg vanaf de afrit de borden Heijplaat tot en met de Waalhavenweg. Sla vervolgens niet linksaf bij het bord Heijplaat maar rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts). 'RDM Campus & Congrescentrum' staat vanaf hier aangegeven op de bedrijfsinformatieborden. Bij aankomst rijd je het terrein op langs het water.

Maastunnel (deels) afgesloten

Van 3 juli 2017 tot en met eind september 2019 zijn er werkzaamheden in de Maastunnel. Hierdoor is er maar één tunnelbuis beschikbaar voor het gemotoriseerde verkeer van zuid naar noord (richting Erasmus MC). De Maastunnel is in deze periode afgesloten van noord naar zuid (richting A15). Kijk voor alternatieve routes en meer informatie op de website van de Maastunnel.

Openingstijden en faciliteiten

Wanneer je terecht kunt op deze locatie

Reguliere openingstijden

Maandag 7.30 - 22.30 uur
Dinsdag 7.30 - 22.30 uur
Woensdag 7.30 - 21.30 uur
Donderdag 7.30 - 22.30 uur
Vrijdag 7.30 - 20.00 uur
Zaterdag en zondag Gesloten met uitzondering van open dagen

Let op: tijdens vakantieperiodes kunnen aangepaste openingstijden gelden.

Openingstijden kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is deze locatie gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Open: Dinsdag 2 januari t/m vrijdag 5 januari 2018 van 07:00 tot 17:30 uur. Let op: vanwege onderhoudswerkzaamheden is de locatie alleen deze week open voor medewerkers van HR.

Faciliteiten

  • Praktijkruimtes
  • Garage Automotive
  • Bedrijfsruimtes
  • Bootverbinding
  • Kantine

Opleidingen

De opleidingen die op deze locatie worden gegeven

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.