Menu English

Informatiepunt coronavirus

De belangrijkste informatie

Het coronavirus heeft ook in ons onderwijs twee jaar lang een belangrijke rol gespeeld en heeft geleid tot richtlijnen en maatregelen. Een aantal van deze besluiten, bijvoorbeeld hoe we omgaan met het bindend studieadvies, zijn nog altijd actueel en van belang. Je vindt de overgebleven richtlijnen en maatregelen op deze pagina.

Het laatste nieuws

Coronavirus

Veelgestelde vragen

Bekijk de antwoorden

Protocollen en richtlijnen

Richtlijnen contactberoepen

Voor onderwijssituaties die binnen anderhalve meter moeten plaatsvinden, zoals praktijkonderwijs waarbij sprake is van fysiek contact (zoals verpleegkunde of fysiotherapie) of gebruik van krappe lascabines, gelden nadere richtlijnen, gebaseerd op de richtlijnen voor contactberoepen van het RIVM.

Richtlijnen doorstroom mbo-hbo

Bekijk hier de spelregels voor de doorstroom van mbo naar hbo.

Richtlijnen doorstroom Ad-bachelor

Bekijk hier de spelregels voor de doorstroom van een Ad-opleiding naar een bacheloropleiding.

Handreiking Controversiële en emotionele onderwerpen in de klas

De handreiking is gericht op het begeleiden van het gevoelige gesprek in de klas, maar de handvatten zijn uiteraard ook bruikbaar bij het voeren van dergelijke gesprekken binnen teams en met collega’s.

Hulp en ondersteuning

Noodnummer buitenland en internationale studenten

Ben je internationale student of zit je vanwege je studie of stage bij de hogeschool in het buitenland en is er sprake van een dreigende situatie? Bel dan met onderstaand noodnummer.

  • Telefoonnummer: (0031) - (0)10 794 99 99

 

Algemene informatie coronavirus

Voor algemene vragen over het coronavirus kijk je op de site van het RIVM of de GGD Rijnmond of bel je de informatielijn van het RIVM: 0800-1351. 

Online onderwijs, toetsen en werken op afstand

Bekijk op Hint alle informatie over online onderwijs, toetsen en werken op afstand.

Bezoek Hint

IT-applicaties en servicepunten

Als je algemene vragen hebt over de IT-applicaties zijn de collega’s van de servicepunten er om je te ondersteunen. In deze periode zijn zij niet fysiek aanwezig op de hogeschool, maar je kan je vraag ook hiervoor stellen via het self service portaal van de dienst FIT of sturen naar service@hr.nl. Als het nodig is word je teruggebeld om je op weg te helpen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen