Verenigingen en netwerken

Hogeschool Rotterdam wil graag weten hoe het haar oud-studenten vergaat. Verschillende instituten en opleidingen hebben dan ook een alumnivereniging om op deze manier in verbinding te blijven met het werkveld. Voor de alumni zelf is het een ideale manier om contact te houden met oud-studiegenoten, (werk)ervaringen te delen, of om oude herinneringen op te halen.

Toon:

Je hebt bij ons een opleiding gevolgd. Dat je je diploma in ontvangst hebt genomen, wil niet zeggen dat wij je zijn vergeten! Post-hbo-onderwijs is benieuwd hoe het met jou gaat na de opleiding en of je tevreden bent met de opleiding die je hebt gevolgd.

Jij bent onze ambassadeur

We zijn natuurlijk erg benieuwd naar je ervaringen als docent!
Jouw ervaringen kunnen helpen om Post-hbo-onderwijs te blijven verbeteren.

Misschien vind je het leuk om bij onze studie- voorlichtingsbijeenkomsten wat te vertellen over jouw ervaringen als deelnemer.

Kortom, jij bent een belangrijke contactpersoon en we zien je graag terug.

Wij houden je bij de les

We willen je op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes van Post-hbo-onderwijs, je uitnodigen voor interessante masterclasses, onderwijsfilmfestivals, bijscholingsmogelijkheden en natuurlijk gewoon gezellige meetings met collega's, mede-deelnemers en trainers van je opleiding.

Op die manier bieden we je mogelijkheden om bij te blijven en een persoonlijk / professioneel netwerk te onderhouden.

Ontbijtsessie, met als thema Toekomstgericht leren en opleiden
10 oktober 2019, 8.30 – 11.00 uur, Hogeschool Rotterdam

E-mail: post-hbo-alumni@hr.nl