Ga direct naar de content

Werkconferentie ‘Excellentie in mbo’

Op 1 november 2016 organiseert een aantal actief betrokkenen bij ‘excellentie in mbo’ een werkconferentie c.q. studiedag, voor mbo/roc instellingen. We gaan tijdens deze conferentie kennis met elkaar delen, ervaringen uitwisselen, partners zoeken en elkaar vooral inspireren.

De bijeenkomst is bedoeld voor docenten, managers, studenten en beleidsmakers die in hun instelling betrokken zijn bij onderwijs en het thema excellentie.

Voorbeeldprojecten

Wij hebben vertegenwoordigers van een aantal voorbeeldprojecten uitgenodigd om hun ervaringen met u te delen en daarbij veel tijd ingeruimd voor het gesprek.

Mogelijk sluiten we deze dag af met een eerste stap naar een ‘mbo-netwerk excellentie’.

Datum, tijd en locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Seats2Meet, Hoog Catharijne, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht
Dinsdag 1 november 2016
Start 9.30 uur tot ca. 16.30 uur

Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wij hopen u te ontmoeten op 1 november,
Hogeschool Rotterdam

Eva Voncken (Bureau Turf), Hanne ten Berge (Universiteit Utrecht), Leontien Kragten en Norbert Ruepert (ROC Midden Nederland),  Marja van der Velden (ROC West Brabant), Ron Weerheijm (Hogeschool Rotterdam)

Aanmelden

Graag aanmelden met onderstaand formulier, waarin ook enkele vragen worden gesteld om een beeld te krijgen van hoe uw instelling met excellentie bezig is, zodat we het programma daarop kunnen afstemmen. De ingevulde antwoorden willen we delen met alle deelnemers.