Ga direct naar de content

The Future of Finance: ontmoet afstudeerders financiële en commerciële opleidingen

Deze middag biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de derde- en vierdejaarsstudenten van de verschillende economische opleidingen van IFM en COM. Naast het vinden van de juiste student voor uw praktijk(afstudeer)vraagstuk is het ook een uitgelezen kans om in contact te komen met kandidaten voor uw startersduncties.

We bieden daarom dit jaar ook een starters- en traineeship netwerkborrel aan voor onze jonge alumni en studenten die zich alvast willen oriënteren op de arbeidsmarkt. Voor u is dit event ook een mooi moment om kennis te maken met andere bedrijven.

De volgende opleidingen zijn tijdens het afstudeerevent vertegenwoordigd:

• Accountancy
  • Bedrijfseconomie
  • Fiscaal Recht en Economie
  • Financial Services Management
  • Commerciële Economie
  • Small Business & Retail Management

Wanneer en waar

10 oktober 2017, 13.15 - 18.00 uur, locatie Kralingse Zoom 91

• 13.15-13.45 uur Inloop
  • 13.45-14.45 uur Plenaire opening & inhoudelijke masterclass
  • 14.45-14.52 uur Ronde 1: Meet & Greet exclusief
  • 14.45-16.00 uur Doorlopende activiteiten
  • 14.53-15.00 uur Ronde 2: Meet & Greet exclusief
  • 15.00-16.00 uur Ronde 3: Meet & Greet voor iedereen
  • 15.30-16.00 uur Inloop workshop
  • 16.00-17.00 uur Ronde 4: 1-op-1 gesprekken
  • 17.00-18.00 uur Starters en traineeship netwerkborrel

Voor wie?

Het event is bedoeld voor bedrijven en organisaties die graag in contact komen met een student die afstudeert en zijn of haar afstudeerproject of -onderzoek bij uw bedrijf uitvoert. In het vierde jaar van de opleiding laat de student zien dat hij of zij het beroep op startersniveau beheerst. Hij kan zelfstandig en met onderbouwing van onderzoek een complex praktijkvraagstuk uit de beroepspraktijk oplossen en verdedigen, en kan  kritisch kijken of wat hij/ zij doet effectief is en past bij de doelstelling. Voor een afstudeeronderzoek staat een minimale duur van 16 weken van 4 dagen. De studenten starten in februari of anders in mei, september of november 2018.

Maak kennis met de student die het beste bij uw bedrijf past in 1-op-1 gesprekken.

Starters en traineeshipnetwerkborrel

Op de starters- en traineeshipnetwerkborrel kunt u in contact komen met jonge alumni en afstudeerders die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt. Als u aan het gehele programma deelneemt, krijgt u voorrang op het aantal beschikbare plaatsen tijdens deze borrel.

Deelnemen aan het afstudeerevent? Breng een praktijkopdracht in

Er zijn voor u geen kosten aan verbonden. Het enige wat van belang is, is dat uw organisatie binnen de bovenstaande afstudeerperiode minimaal 1 concreet praktijkvraagstuk aanbiedt.
De praktijkvraagstukken waar u binnen uw organisatie een invulling voor zoekt kunt u voorafgaand aan het afstudeerevent aanleveren óf met de student overleggen. In beide gevallen beoordelen de afstudeercoördinatoren van de verschillende opleidingen of het vraagstuk aan de eisen en voorwaarden voor een afstuderen voldoet.

Aanmelden

Meld u vóór 10 augustus aan voor het event via het formulier en voor de netwerkborrel door een e-mail te sturen.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Esther Karreman of Lindsey Kartodimedjo
E-mail: afstudeereventifm@hr.nl