Ga direct naar de content

Symposium 'De hiërarchie voorbij'

Begeleidingskunde in Bedrijf

Op 1 november stellen we de vraag centraal hoe organisaties kunnen worden begeleid als de ‘ontmanaging’ doorzet. De beweging van ‘de hiërarchie voorbij’ is volop gaande en begeleidingskunde lijkt in dat proces een onmisbare medespeler te worden.

Al te gemakkelijk lijkt de oplossing gevonden te worden in zelfsturende teams. Echter, waar ligt het leiderschap in deze nieuwe situatie? Wie is er eigenaar van de processen? Hoe ziet het ideale zelfsturende team eruit en wat moeten we ons voorstellen bij gespreid leiderschap? 

Het symposium laat zien hoe je met begeleidingskunde een nieuwe dimensie op kan pakken en in kan vullen. We gaan in op de vraag hoe je individuele begeleiding combineert met teamcoaching, en hoe je daarbij omgaat met het punt van macht en invloed. Creativiteit speelt een belangrijke rol en we stellen het scheppend vermogen van de groep in de organisatie aan de orde. Kortom, begeleidingskunde in bedrijf! In die dynamiek word je als deelnemer meegenomen door een gevarieerd programma met interactieve lezingen, inspiratiesessies en masterclasses in een unieke omgeving.

Datum en tijd

Het symposium 'De hiërarchie voorbij' vindt plaats op 1 november 2016.
Inloop vanaf 8.45 uur - Einde 18.00 uur

Locatie

SS Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam

Voor wie?

Voor iedere professional die een succes wil maken van verandering binnen de organisatie, als begeleidingskundige die zelf aan de slag wil, als manager die de successen van begeleidingskunde wil benutten of als teamplayer die ziet dat je met begeleidingskunde het verschil kan maken.

Meer informatie en aanmelden

Met keynotes van HR-lector Michiel de Ronde, veranderkundige Arend Ardon en adviseur zorgvernieuwing Annemarie van Dalen. Daarnaast kunt u twee keuzes maken uit acht inspirerende workshops.
Alle informatie over het programma, de keynote sprekers en werksessies vindt u op de website van het evenement. Ook aanmelden kan via deze website.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.