Ga direct naar de content

Cursus heroriëntatie studiekeuze

Je twijfelt over de studie die je gekozen hebt

Deze cursus is voor studenten met ervaring in het hoger onderwijs.

Je twijfelt over de studie die je gekozen hebt. Of je bent al gestopt met je studie. Wat nu? Wat was er anders dan je had verwacht en welke studie past dan wel bij je? In deze cursus leer je hoe een goed keuzeproces in elkaar zit, wie je bent, wat je wilt, waar je goed in bent en welke keuzemogelijkheden er zijn binnen en buiten de hogeschool.

De cursus (3 bijeenkomsten) is bedoeld voor alle studenten die ervaring  hebben opgedaan met studeren in het hoger onderwijs en op zoek zijn naar een andere hbo-opleiding. Dus voor zowel studenten van Hogeschool Rotterdam als studenten van andere hogescholen of universiteiten.

In de cursus gaan we intensief en actief op zoek naar jouw interesses, jouw waarden en talenten. Wij begeleiden je bij je persoonlijke zoektocht met behulp van testen, oefeningen, informatiemateriaal maar ook de andere deelnemers kunnen je helpen. Je leert welke acties je het beste kunt ondernemen om tot een keuze te komen.

Data en tijden

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Deze zijn op 16, 23 en 30 januari 2017 van 9.30 tot 12.00 uur.

Locatie

Hogeschool Rotterdam, de exacte locatiegegevens ontvang je in de uitnodigingsmail.

Aanmelden

Je kunt je voor één van de groepen aanmelden door te bellen naar Studievoorlichting (010 - 794 44 00). Langskomen kan natuurlijk ook. Een studievoorlichter denkt graag met je mee welke activiteit jou het beste verder kan helpen en verzorgt je aanmelding. Na inschrijving ontvang je een e-mailbericht met een bevestiging. Deelname aan de cursus is kosteloos.