Workshop Kiezen

Hoe vind je wat bij jou past?

Deze quick start geeft je handvatten om verder zelf aan de slag te gaan.

Het kiezen van een studie kan lastig zijn. Je weet nog niet precies wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en waar je kansen liggen. Er zijn veel opleidingen en nog meer beroepen. Hoe vind je wat bij jou past? 

Workshop Kiezen is bedoeld voor iedereen die een studie wil kiezen in het hoger beroepsonderwijs en snel op weg geholpen wil worden in het studiekeuzeproces.

Inhoud workshop

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar (nieuwe) opleidingen die passen bij jouw interesses. De Studiekeuzebegeleider brengt samen met jou je interesse in beeld: activiteiten, onderwerpen, sectoren en beroepen. Vervolgens zoek je met behulp van studiegidsen en zoekmachines op internet naar alle in Nederland bijpassende opleidingen. Je krijg ook tips hoe je je kunt verdiepen in een opleiding. Na de workshop kun je op pad met een actieplan.

Datum en tijd

De workshop bestaat uit één bijeenkomst op 14 mei 2018 van 9.30 tot 14.00 uur.

Locatie

Hogeschool Rotterdam, de exacte locatiegegevens ontvang je in de uitnodigingsmail.

Aanmelden

Je kunt je voor één van de data aanmelden door te bellen naar Studievoorlichting (010 - 794 4400). Langskomen kan natuurlijk ook. Een studievoorlichter denkt graag met je mee welke activiteit jou het beste verder kan helpen en verzorgt je aanmelding. Na inschrijving ontvang je een e-mailbericht met een bevestiging. Deelname aan de workshop is kosteloos.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.