Menu Zoeken English

Online proefles Verloskunde

Maak online kennis met de opleiding

Als je (bijna) zeker weet dat je Verloskunde wilt gaan studeren, is het leuk en interessant om alvast eens sfeer te proeven tijdens een online proefles.

Je volgt de proefles onder begeleiding van studenten en/of docenten. Zo krijg je een indruk van de opleiding, de sfeer en het beroep waarvoor je wordt opgeleid.

Datum

Woensdag 9 juni, van 18.00 - 20.30 uur.

Programma

De proefles zal bestaan uit lessen zoals die ook tijdens de opleiding gegeven worden. Een aantal basisvakken zoals Praktijk gericht werken (PGW), verloskundige vaardigheden en studieloopbaan coaching (SLC) komen aan bod. Deze lessen worden gegeven door studenten, ondersteund door docenten van de opleiding. Er is ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen aan studenten over hun ervaringen met het curriculum, toetsing en de stageperiodes.

18.00 – 18.15 uur Algemene intro over de opleiding Verloskunde
18.15 – 19.15 uur Opdracht Praktijk gericht werken
19.15 – 19.45 uur Vaardigheidsles uitwendig onderzoek a.h.v. beeldmateriaal
19.45 – 20.15 uur SLC-les (studieloopbaan coaching)
20.15 – 20.30 uur Afsluiten

Voorbereidende opdracht

Voordat je aan de proefles deelneemt vragen wij aan je om een voorbereidende opdracht te maken. Deze kan je hier downloaden:

Voorbereidende opdracht

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze proefles. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen.

Online registreren voor het event.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen