Online proefles Facility Management

Maak online kennis met de opleiding

Bij online proefstuderen nemen we je mee in het werk van een facility manager. Een online proefles duurt 1,5 uur, waarbij je met twee docenten en twee studenten werkt aan opdrachten/casus.

Deze opdrachten/casus kun je vergelijken met projecten waar je ook tijdens je studie aan gaat werken. Zo maak je dus ├ęcht kennis met ons onderwijs en leggen we je onze online schoolomgeving, studiemateriaal en manier van lesgeven en feedback uit.

Dinsdag 18 mei van 9.00 - 10.30 uur

Klik hier voor een overzicht van alle online voorlichtingactiviteiten van deze opleiding

Aanmelden

Via onderstaand aanmeldformulier kun je je aanmelden voor deze proefles. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met een link waarmee je deel kunt nemen. Let op! Deze kan in de spambox terecht komen. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, mail dan naar opendag@hr.nl.

Online registreren voor het event.