Live Q&A Facility Management

Live Q&A via Instagram met de opleiding Facility Management

Volg op Instagram de live Q&A sessie van de opleiding Facility Management met studenten Olga en Anouk.

Wil jij weten hoe het is om de opleiding Facility Management te doen? En wil je dat graag horen van de studenten zelf? Volg dan op Instagram de live Q&A sessie van deze opleiding. Studenten Olga en Anouk nemen onze Instagram stories over en zullen al jouw vragen beantwoorden en hun ervaringen met je delen.

De live Q&A is een interactieve online bijeenkomst in de stories van het Instagramaccount van Hogeschool Rotterdam. Je hoeft je voor deze sessie niet aan te melden. Ga op het hieronder aangegeven tijdstip naar het Instagramaccount van Hogeschool Rotterdam. Klik op de live-knop rechts bovenin en stel je vraag via de chat. Of luister gewoon lekker mee.

Datum en tijdstip

Woensdag 3 juni van 15.00 - 15.30 uur